A szülés után mikor szoktak a fiúbabáknak fülbevalót tetetni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:43
11/21 anonim válasza:
A kislányom 3-4 hónapos volt de azt mondták fülcimpa függő! Annak kell elég nagynak lennie!
12/21 anonim válasza:
Egy fiú ugyanúgy hordhat fülbevalót, mint a lányok, mostanság ez már nem nemfüggő.
Néhány kisfiúnak igazán jól áll a fülbevaló a bal fülében, de az óvodában szoktam látni olyat, akinek mindkét fülében van. Attól függ, hogy az édesanya mit enged meg.
13/21 anonim válasza:
Őszintén megvallva ez a 90-es évek elején a homoszexualitás jele volt, ha egy férfinak fülbevalója volt. Azóta menőség...de én egy pici babának nem lövetném ki, majd ha esetleg nagyobb lenne...
14/21 anonim válasza:
Én két évesen kaptam fülbevalót. 17/F
15/21 anonim válasza:
Eü szempontból amikro egy lánynak. Az más kérdés h szerintem nem szokás már, de ezt mindenki maga dönti el.
kedevs 8as: az én babám is óriási hajjal született, és kapott fülbevalót 3 hetesen. Mégse ugy nézett ki mint egy kifigurázott öreg nő, hanem nagyon is bájos volt. A fülbevaló picurka, nem tudom h tudsz ilyet írni.
16/21 anonim válasza:
3 hónapos kor után lehet kilövetni a babák fülét!
17/21 anonim válasza:
Szülés után 18 évvel, ha a fiú mindenképpen ragaszkodik hozzá.
18/21 anonim válasza:
Nagy általánosságban a fióknak akkor van fülbevalójuk, ha ők szeretnének. Szerintem a tesód rosszul teszi, hogy helyette akar dönteni, de ha mégis megteszi, akkor sem lehet érte megszólni, hiszen az ő gyereke... majd ha a kiscsávónak nem tetszik 4 évesen, úgyis ki fogják venni neki. Egy időben, talán 6 éves voltam, én is kivettem 3-4 évre. Mázlim volt, nem nőtt be, amikor megint szerettem volna fülbevalót, csak visszaraktam és kész...
19/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik neki (már felfogja) akkor szerintem kiveheti és nem fogja emiatt senki sem piszkálni. Mondjuk az anyja olyan, hogy ha valamit a fejébe vesz, arról nehéz lebeszélni.
2013. jan. 25. 13:56
20/21 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom: Úristen, majd mien anyós lesz belőle... :) Ez volt az első gondolatom, ahogy elolvastam a válaszodat. :) Nem lehet könnyű mellette az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!