Ki porszívózhatom három hetes babám orrát? Úgy hallom szörcsög. Nem tudok vele ártani ugye? Hogy kell? Miközben szívja az orrszívó, a másik orrlyukát be kell fogni?
csak akkor porszívózd ha folyik neki, különben csak izgatod a nyálkahártyát!!!!
Vegyél neki tengervizes orrsprayt, az tisztítja az orrot, de kérdezd meg elötte, hogy lehet-e 3 hetes babának.
Nyugodtan szívd neki, nem ettől lesz baja az orrnyálkahártyának.
Mi 4 hetes korában kezdtük szívni, mert beteg lett, ennek már 3. hete, még mindig kell napi 2-3-szor szívni, de az elején akár napi 8-10 alkalomra is szükség volt.
Mi nem fogjuk be az orrát, így kap levegőt közben.
Még annyit tennék hozzá, hogyha magától is ömlik a színtelen orrváladék, akkor csak porszívózás, ha hallod, hogy szörcsög, nem kap rendesen levegőt, akkor fújj az orrába (lehetőleg hanyatt), várj egy picit, amíg hat a "szer" és utána porszívózz.
Semmilyen kárt nem okozol a porszívózással. Inkább az, mint a homlok és arcüreggyulladás.
Ja, ha a tengervizes orrspray a szemébe megy (elránthatja a fejét, bármi) ne ess kétségbe, nem okozol kárt!!!
Tapasztalat.
3 hetesen én is azt hittem,hogy náthás, ezért kihívtam a dokit és kérdeztem,hogy szívjam-e!
Mondta, hogy nem kell, mert nem náthás, hanem a szülés után még nem tisztult ki minden nyák belőle! Ez ilyenkor még természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!