Hogyan fogyhatok le a hasamról? Milyen gyakorlatok végezhetők szoptatás alatt? Nektek mennyi idő alatt ment le a hasatok?
Én öt hónapja szültem.Egyébként vékony testalkatú vagyok.
A hasam most kezd visszahúzódni,bár akad még némi úszógumi.
Nem tornázom.De gondolom tornával gyorsabb és látványosabb lenne.
ha császárral szültél, akkor fél évig nem ajánlott hasizomgyakorlatokat végezni. én azért egy kicsit többet hajolgattam, ami jót tett az úszógumiknak. már olyan vékony a derekam, mint volt! :)
arra figyelj, ha tornázol, hogy ne legyen izomlázad, mert az hatással van a tejcsi ízére és akár a mennyiségre is.
Helyi zsírégetés sajnos nincsen. A fogyás kalóriadeficittel (diéta) és mozgással érhető el. Szoptatás alatt azonban nagyon óvatosan szabad diétázni. Annyi megtehetsz, hogy napi ötször étkezel, szénhidrátra kb 200g-ot. Ha a babának nem fáj a hasa, akkor egyél teljes kiőrlésű gabonát fehér kenyér helyett, sok zöldséget, husikát. A tejtermékeket csökkentsd le (joghurtot, vagy kefírt lehet) , a nasikat teljesen hanyagold.
A sporttal is vigyázni kell, mert mindenkinél egyéni, hogy mi hat a tejtermelésére. Van, aki futni is tud, van, aki semmit. Ha tartod a diétát, akkor szoptatás után is elég valami fitnessre beiratkozni. A diéta pontosítását jó, ha ditetikus szakember végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!