Kisfiam 74 cm. Mos 80-as ruhákat hord. Overállból arra gondoltam, hogy 92-est veszek neki. Vagy nagy lesz rá?
az én fiam kifejezetten hosszú gyereknek számított, 7 hósan 78 cm volt, de hidd el utána lelassul a növekedése!!! most 22 hónapos 92 es overállt vettem neki, teljesen jó lesz rá!!
Sztem ne vegyél 92est semmiképp! elég lesz a 86os meglátod, jó lesz az tél végéig!
10-11-12 hósan elég kell legyen rá a 86os!!!És már akkor is szép nagy, hosszú babának számít :)
Majd esetleg ha akkoriban még erre jársz, írd már meg hogy jó lett e még :)
elég lesz a 86-os, majd meglátod!
ha meg nem egybe-overallt veszel, hanem kantárosat+kabátot, akkor meg TUTI biztos, hogy kitart egészen tavaszig!
Szia!
Az én kisfiam is 74 cm, és ő is 80-as ruhákat hord, igaz, van olyan bodyja, ami már 86-os, de ovarálból biztos hogy elég a 86-os, nekünk is akkora van. Ez a harmadik babám, hidd el, elég lesz a 86-os! :-))
A lányom 7 hónaposan 74 cm volt. Most 15 hónapos és most cserélem a 80-as ruháit 86-osra. A 92-es hatalmas lenne még rá is, még így is néhány 86-os lóg rajta.
Ja és tavaly télen (decemberben volt 7 hónapos) 80-as overált hordott. Bőven kihúztuk vele, még a hűvösebb márciusi napokon is hordta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!