Aki gyógyszertári fürdetőkrémmel fürdette csecsemőjét mikor és milyen tusfürdőre, samponra váltott?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 13:22
1/21 anonim válasza:
6 hónapos korig volt gyógyszertári fürdető, és Babé sampon. Utána Gabi sampon és Baba fürdető.
2/21 anonim válasza:
kb fél évesen, akkor már biztos voltam benne, hogy nem érzékeny a bőre. Talán Gabit használtunk. Másodikkal koraszülött osztályról jöttünk haza, és már ott is csak bolti fürdetőt használtak, így otthonra is azt vettünk. Többfélét is használtunk, mert mindig mást kaptunk a látogatóktól, egyikkel sem volt baj.
3/21 anonim válasza:
Kb 5 hos koràtol a dm sajàtmàrkàs sampon és habfürdõjét hasznàlom.
5/21 anonim válasza:
Biola krémhabfürdő, amint kaptam. Semmi káros vegyi anyag nincs benne.
6/21 anonim válasza:
Kb. 1 hós korától a Neogranormon fürdetőt használjuk.
7/21 anonim válasza:
Gabira váltottunk (tusfürdő és sampon) kb fél éves korában, mi is.
8/21 anonim válasza:
Az én babócám öt hónapos és még mindig a gyógyszertári fürdetőt használom(és szeretném is használni amíg lehet)
Egyszer vettünk neki neogranormon baba sampont de veszettül ordított mikor azzal mostuk a haját,mert valószínűleg marta a fejbőrét.
9/21 anonim válasza:
Kb. 4 hónapos korában álltunk át frezyderm fürdetőre.
10/21 Golan Trevize válasza:
Fél éves koruk óta vegyesen Nívea és Johnsons fürdetőt használunk.
Sampon is ugyenezek a márkákból.
Tusfürdő még korai nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!