Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is nyugtalan az utóbbi...

Nektek is nyugtalan az utóbbi napokban a babátok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy a frontok miatt ilyen nyugtalan, vagy a foga jön esetleg a 4 hónaposomnak. Napok óta többször kel éjszaka (előtte 1x ébredt), a napközbeni alvás is zaklatott, felszínes, jó, ha fél órát alszik egyben. Ma egész nap "kivert kutya" tekintettel nézelődik, ha éppen nem sírdogál, a játékai nem kötik le (pedig jókat szokott játszani). Hiába próbálom nyugtatni, beszélgetek vele, nem segít. Az ínyét nem látom különösebben fehérnek, de a kezecskéit az utóbbi időben folyamatosan pakolja a szájába, meg nyála is csordogál sokszor. Első baba és az amúgy sem végtelen tudományom/tapasztalatom csődöt mondott...
2013. jan. 23. 12:40
 1/7 gabszem ***** válasza:
Hát ezt nehéz megmondani, lehet a frontoktól is ,vagy lehet valami fejlődési dolog is , de lehet a fogaktól is . Kislányom pont 4 hós lett mikor kijött az alsó két fogacskája. Az ínyén látnod kell, ha jön a foga. Beduzzad, bepirosodik, bár nálunk inkább kifehéredett az ínye.
2013. jan. 23. 12:43
 2/7 eszo ***** válasza:
6 hetesem a hétvége óta ezt csinálja..max fél órát alszik egyhuzamban...nem tudom mi lehet, de remélem elmúlik, mert már kivagyok..
2013. jan. 23. 12:43
 3/7 Golan Trevize ***** válasza:

Mindketten nyűgösek, ha front, ráadásul az egyikük megint fogzik...

Gondolhatod, mi van...

2013. jan. 23. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyén is ezt csinálja, éjszaka legalább 15ször kelt:(:( 4-5 napja ez megy
2013. jan. 23. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
MA éjjel egy katasztrófa volt és napközben sincs topon :-(
2013. jan. 23. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam is "tiszta zizi" hidegfront előtt. Tegnap azt hittem megőrülök, semmi sem volt jó neki, sem az ágyban, sem a hordozóban, sem a játszószőnyegen, de még kézben sem. Nem sírt, csak nyekergett. Éjszaka is sokszor felébredt, nyugtalanul aludt. 4,5 hónapos, és mindig ez van, ha hidegfront van (már a pocimban is frontérzékeny volt).
2013. jan. 23. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A kislányom 3 és fél hetes,és tényleg lehet valami ebben a frontban.. vagy nem tudom h mi van,mert este 8kor kezdett sírni,másnap délután 3ig.. nem aludt semmit sem,tiszta nyűgös volt,a végére már én is.. fáradt is vagyok rendesen már..
2013. jan. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!