7 hónapos babátok étrendje?
A kisfiam jöv héten tölti be a 7. hónapját.olyan kérdésem lenne h eddig csak ebédre kap főzeléket hogy tízóraira adhatnék neki babadesszertet?
Husos menüket eszik..Csak arra gondoltam h adnék neki desszertet is már..Az mindegy h a desszert barck alma keksz a főétel meg spenot pulykahussal? Nem keveri meg a pocakját?
Meg a reggeli tápszer /változó mennyiségben eszik tápszert ezért nem irom h mennyi../ a tízórai babadesszert az ebég fözelék aztán utána meg már csak tápszer...Lehet ezt igy? Vagy a tizórai és az ebéd között inkább legyen tápszer?
Köszönöm a segítségetekt..ui:/a védőnőt hívogatom de nem reagál/ezért kérdzlek Titeket Anyukákat!!!!
A fiam 7 és fél hónapos lesz, így eszik:
reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs, babadesszert vagy joghurt
ebéd: főzelék hússal vagy sajttal
uzsonna: tápszer
vacsora: tápszer
Nekem második lányom most lesz 7 hós. èn baba desszertet egyiknek sem dtam, vagy adnék ennyi idösen. Az csak cukor nem más.
Kezdj el neki gyümölcsöt adni, normál gyümölcsöt. ha otthon csinálod érdemes megfüzni és persze cukor nélkül, ha bolti akkor én még simán a 4 hósaknak valót veszem. tehetsz már bele reszelt kekszet (enyém utálja).
èn megfigyletem mindegyik gyereknél ha tízórait kaptak akkor ebéd nagyon elhúzodott volna, így azt teljesen kihúztuk.
Most lányom kap reggelire tápszert
délben fözeléket (még itt is 4 hósoknak valót adok)
délután gyümölcsöt
és még 1-2x tápszert délután és este.
A gyümölcsöt is lassan kóstolgatva kezdtem neki adni, mindig egy gyümölccsel.
Olyan 8 hósan akarom kiváltani a vacsit tejpéppel, aztán 1 éves kora felett meg a reggelit.
A babám anyatejes és nekünk 2 hónapba telt azt elérni, hogy napi 3cici van, és 4 szilárd étkezés.
Pár nap és 8 hónapos
7:00-cici
9:00-gyümölcs, gabonapép
12:00-főzelék (van 2foga és ezért már csak villával töröm, picit darabos)
13:00-néha cici (amikor nyűgös)
16:00- gyenge kis főzelék, hús nélkül
19:00-jó éjszakát tejpép
20:45- cici és alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!