Napi egy széklet?!
Figyelt kérdés
9 hetes kislányom pelusában az elmúlt pár napban csak egyszer találok kakit (/nap). Nyugatassatok meg hogy ez normális. Csak anyatejet eszik. Anyósom erősködik a MEcsek teával de az múltkor egész nap fájt a hasa és többt pukizott mint szokott, pedig amúgy is egy kis szélgép :D ÉS nyügős is volt tőle. Ha nem normális ez a helyzet mit tehetnék hogy többet kakiljon? NEm tudom hogy fontos-e, de: Igény szerint etetem nagyjából 4 óránként, éjszaka viszont csak egyszer kel általában (nagyjából 9kor eteem aztán csak 4kor kel fel, de tegnap például fél 12kor evett aztán csak reggel hatkor).2013. jan. 20. 19:29
1/5 anonim válasza:
Ha a széklete normális állagú, színű, akkor nem kell aggódni. Ne kavarj be neki semmivel, ha csak szopizik.
2/5 anonim válasza:
normális!az is ha minden szopi után van széklet és az is, ha csak 1x egy héten.Persze azért jobban örülünk, a napi 1 székletnek.
3/5 anonim válasza:
Mit akart anyósod a mecsek teával? Kakit akart? Attól csak rotyogni fog (jobb esetben). Hagyjátok békén azt a babát, ha baj lenne, azt biztos észrevennéd.
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális, ahogy a második is írta, ha minden kaja után van és az is, ha több naponta. A napi 1 is tökéketes.
Az én babám is napi 1x szokott!
5/5 A kérdező kommentje:
3-nak: Igen pontosan kakit akart, hiába mondtam hogy ez csak a szelet hajtja kitartott amellett, hogy akkor kakit is. Feszt azt mondogatta, hogy a párom öccsének jó volt a hasfájására, de az nem érdekelte hogy az én lányom nem is hasfájós.
2013. jan. 21. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!