Mitől volt vér a babád székletében?
Kérném, hogy olyan anyukák válaszoljanak, akikkel ez a hozzátáplálás kezdete környékén megtörtént, és ne olyanok, akik csak olvastak vagy hallottak erről valahol.
Kíváncsi lennék rá, hogy mi okozta, milyen gyorsan derült ki az ok? Hogyan diétáztatok? Gyerekorvos elég volt, vagy egyből gasztroenterológiára mentetek?
Köszönöm a válaszokat!
Az én babámmal is volt ilyen 8 hónapos korában. Elvittem gasztroenterológushoz, mert azért mégis csak jobb, mint egy gyerekorvos. Kiderült, hogy a campilobacter okozta. Antibiotikumtól elmúlt.
Mindenképpen vidd orvoshoz!!
Köszönöm!
És ez egy szimpla székletvizsgálatból kiderül, ha baktérium okozza?
Köszi voltunk!
Elmondtam, hogy milyen volt, mert nem őrizgettem két napig a kakis pelust. :o)
Ő azt mondta, az allergia lesz, de a biztonság kedvéért adott beutalót székletvizsgálatra, amit jövő hét elején meg is csinálunk.
Közben még olvastam, hogy a mandula is okozhat ilyet, és én épp azt megelőzően rengeteg mandulát megettem, mert kaptunk, talán fél kilót is elnyammogtam. Szóval több verziós, de majd kiderül.
Minden esetre megnyugtatott a doki, hogy ez nem fáj neki, vagy ilyesmi, és azóta nem is volt több ilyen, de résen leszünk persze.
Köszönöm Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!