Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fiú-, illetve lánynevek...

Milyen fiú-, illetve lányneveket választanátok, ha most születne kisbabátok?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyunk, mert egyszerűen nem találunk olyan nevet, ami mindkettőnknek (sőt, olyat se sokat, ami legalább az egyikünknek) tetszene.

Ti milyen nevet adnátok, vagy milyen nevet adtatok annak idején a kisgyereketeknek? :)

2013. jan. 20. 15:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok!

Csak tudnám mi volt a válaszomban, ami lepontozást érdemelt!?

NEVETSÉGES!!!!!!

2013. jan. 20. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
21-es! Te ezen még meglepődsz? Az előbb egy olyan kérdésre válaszoltam, hogy mi a neved az X névről, odaírtam ,hogy nekem sajnos nem tetszik, erre lepontoztak. Ne törődj velük, ezek ilyen 8 általánost (4 első, 4 második) végzett emberek, akiknek az intelligencia szintje csak addig telik, hogy megnyomjanak egy piros színű gombot, de hogy miért, arra már nincs indok.
2013. jan. 20. 21:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Bocsi *mi a véleményed.
2013. jan. 20. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Csombor!
2013. jan. 20. 21:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Kisfiam Marcell,ha lány lett volna akkor a Rékát választottuk.

A következő gyerkőcnél ezek közül választunk:

Lány: Sára,Emília

Fiú: Flórián,Ármin

2013. jan. 21. 10:04
 26/26 anonim válasza:
nekem ha làny lenne Ninetta, Szimonetta, Melissza esetleg Evelin, de annyi jó van még :) ha fiú akkor Màté, Gergõ, Alex, Alfréd
2013. márc. 4. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!