Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fiú-, illetve lánynevek...

Milyen fiú-, illetve lányneveket választanátok, ha most születne kisbabátok?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyunk, mert egyszerűen nem találunk olyan nevet, ami mindkettőnknek (sőt, olyat se sokat, ami legalább az egyikünknek) tetszene.

Ti milyen nevet adnátok, vagy milyen nevet adtatok annak idején a kisgyereketeknek? :)

2013. jan. 20. 15:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szia! 2 kislányom van,Maya Irén és Liza Zoé-ha egyszer sikerül egy kisfiút szülnöm,akkor Alexander lenne,apa szeretné nagyon ezt a névválasztást,nekem annyira nem jön be.
2013. jan. 20. 16:05
 12/26 anyács ***** válasza:
A kislányom Lilla lett, ha fiunk lett volna akkor a Csegő nevet választottuk volna!
2013. jan. 20. 16:07
 13/26 anonim ***** válasza:
Kisfiunk Zoltán Nándor. (apukája Zoltán, apukám Nándor)De ha apukája Sándor vagy József lett volna, azt nem kapta volna meg még 2. névként sem. Erről egyezett a véleményünk. Ha lesz még gyerkőc az Noel vagy Szimonetta lesz.
2013. jan. 20. 16:07
 14/26 anonim ***** válasza:

kisfiam: Máté

ha lányom lenne: Anita, Nóra, Zsófia közül választanék

2013. jan. 20. 16:08
 15/26 anonim ***** válasza:

Nekem a Keán, Keve és Kolos nevek tetszenek(mert a gyakori neveket nem szerettem volna de hiába mert apának meg nem tetszettek)

Így lett közös megegyezésként egy Milánunk.

Lánynévből az Anna és Nóra tetszik, remélem egyszer lesz kinek adni:) Érdekes hogy ezeknél nem zavar hogy gyakoriak , annyira szép és komoly nevek hogy nem tudnék lemondani róla akkor se ha minden második lány az lenne egy időben:))

2013. jan. 20. 16:08
 16/26 anonim ***** válasza:

Kislányom Zsófia.

Ha még lenne lányom Bella lenne,ha fiú akkor Bálint.

2013. jan. 20. 16:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekünk Nóránk van, de tetszett még az Anett és a Bernadett. utólag ezek közül választanék (és az Anett felé hajlanék) :) ha fiúnk lett volna, akkor Benett vagy Zaránd lett volna, amit jól megbántam volna így utólag, férjemé lett volna a nyerő: Tamás vagy Milán.
2013. jan. 20. 16:19
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

Én a Héra, esetleg az Irma nevet választanám.

Ha fiú lenne, akkor meg Marcell.

Amúgy nem baj, ha valaki megbánta volna a választását, mert meg is lehet változtatni. Amíg csak 1-2 éves a gyerek, hamar azonosul az új névvel.

2013. jan. 20. 16:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Kisfiam Noel Gábor, a Gábort apa után kapta, egyébként a Noelt használjuk.

Ha lány lett volna vagy lesz még Norina Szilvia, vagy Lora Szilvia lesz, a Szilvia utánam :).

Ha még egy kisfiúnk lesz, akkor Ruben lesz.

2013. jan. 20. 17:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Johanna, és Iván
2013. jan. 20. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!