Milyen fiú-, illetve lányneveket választanátok, ha most születne kisbabátok?
Teljesen tanácstalan vagyunk, mert egyszerűen nem találunk olyan nevet, ami mindkettőnknek (sőt, olyat se sokat, ami legalább az egyikünknek) tetszene.
Ti milyen nevet adnátok, vagy milyen nevet adtatok annak idején a kisgyereketeknek? :)
kisfiam: Máté
ha lányom lenne: Anita, Nóra, Zsófia közül választanék
Nekem a Keán, Keve és Kolos nevek tetszenek(mert a gyakori neveket nem szerettem volna de hiába mert apának meg nem tetszettek)
Így lett közös megegyezésként egy Milánunk.
Lánynévből az Anna és Nóra tetszik, remélem egyszer lesz kinek adni:) Érdekes hogy ezeknél nem zavar hogy gyakoriak , annyira szép és komoly nevek hogy nem tudnék lemondani róla akkor se ha minden második lány az lenne egy időben:))
Kislányom Zsófia.
Ha még lenne lányom Bella lenne,ha fiú akkor Bálint.
Én a Héra, esetleg az Irma nevet választanám.
Ha fiú lenne, akkor meg Marcell.
Amúgy nem baj, ha valaki megbánta volna a választását, mert meg is lehet változtatni. Amíg csak 1-2 éves a gyerek, hamar azonosul az új névvel.
Kisfiam Noel Gábor, a Gábort apa után kapta, egyébként a Noelt használjuk.
Ha lány lett volna vagy lesz még Norina Szilvia, vagy Lora Szilvia lesz, a Szilvia utánam :).
Ha még egy kisfiúnk lesz, akkor Ruben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!