1 éves szülinapra fisher price tanulókutyus jó ajándék szerintetek?
Szerintem jó. :) (az én 8 hónaposom pld. él-hal a kutyákért macskákért).
Csak arra vigyázzatok, hogy a gyerek ne bántsa (akaratlanul is tépkedi, vagy játék közben fájdalmat okoz az állatna) a kutyust, és fordítva is, nehogy a kutya belekapjon a gyerekbe, szóval ha megveszitek neki, akkor állandó felügyelet kell melléjük :)
Jesszusom, most látom, csak, hogy Fisher Price tanulókutya :) (az előbb csak a kutya jött át nekem, bocsi).
Ilyen idős babák már jócskán tanulják a testrészeket kimondani, szóval szerintem jó ötlet.
Kislányom egy éves, egyáltalán nem köti le. Amennyibe kerül annak a negyedét nem éri. Addig érdekelte míg új volt, kb 10 percig. Én nem venném meg a helyetekben. Én sem vettem volna meg, úgy kaptuk.
Bocsi, de nekem ez a véleményem.
Mi is megvettük a leányzónak 1 éves szülinapjára,de csak most,hogy 2 éves lett kezdett el igazán játszani vele.Most már együtt éneklik a dalokat :) De szerintem jó ajándék,mert a testrészeket poci,láb stb. már 1 évesen is vidáman mutogatta rajta és ha eltalálta nagyon örült neki!
:)
Szia!
Én is venni akartam a 9 hónapos kisfiamnak,de amikor meghallottam azt a hangot,ahogy beszél a nő,kirázott a hideg.
Így lemondtam róla!
Az egyik barátnőm a csecsemőgondozásban jártas és ő rávilágított arra,hogy ezek a tanulójátékok semmi olyat nem tudnak 10-12 ezer forintért,amit az anyuka ne tudna megtanítani a babáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!