6 hónapos babátokkal hogy telik a napotok?
Az én Kisfiam 7-én volt 6 hónapos. Iszonyat hisztis, van, hogy egész nap csak nyafog. Már két foga kinn van. Most szerintem a felsőkkel küszködik. És nálunk is bezavart a mozgásfejlődés. Evéssel is gondok vannak, egyébként is rossz étvágyú, úgyhogy mi sem haladunk a hozzátáplálással.
Úgy látszik ez jellemző a most 6 hónaposokra???
Egy perc nyugtom nincs tőle, napközben kétszer 30 percet alszik, persze az elaltatás is küzdelem. Van, hogy éjjel 10-15-ször kelünk, néha órákig vissza sem alszik. Nem tudom ti hogy bírjátok Kedves Kérdező és Első, de én úgy érzem lelkileg, idegileg, fizikailag kimerültem ebben a fél évben.
Elkeserítő, hogy mindig van valami, ami megkeseríti a napjainkat és még nem is igazán tudtuk kiélvezni az együttlétet, mert minden napunk küzdelem...
Kisfiam nagyon nyugodt baba, egész jól eljátszik egyedül is fél órákat. Napközben van, hogy sír egy picit amikor már nagyon nyűgős, esti alvásnál már nincsen gond. Mivel tápszeres baba jól haladunk a hozzátáplálással. AMióta húst is kap azóta még jobban szereti a zöldségeket. :)
Van már két foga alul, nem viselte meg egyáltalán.
Napirendünk már 8 hetes kora óta van közzel hellyel sikerül is betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!