Leírnátok nekem, hogy 7-8 hónapos babátokkal hogy telik egy napotok? Miket csinálsz? Csináltok?
Reggel 6-kor kel, a férjem megeteti (már nem szopik), tisztába teszi. Kb. fél 9-ig játszik, én közben megreggelizem, csinálom a házimunkát, játszunk is. Fél 9 körül visszaalszik 3/4-1 órára. (Elég jó alvó.) Utána felkel, ismét játszunk, házimunka eddigre már általában nem marad. Következő alvás kb. fél 1-től 2-ig. Délután játszunk, vagy vásárolni, ügyet intézni megyünk, 5-kor hazajön a férjem, nagy az öröm, átveszi, játszanak, én leülök pihenni. Fél 8-kor magától elalszik, majdnem kezdettől átalussza az éjszakákat.
8,5 hónapos
7 hónapos a lányom!
Reggel fél7-7kor kel, reggelire 150ml tejpép, aztán állt rögtön kaki :), fél9 körül 60ml tápszer, abba bele is alszik és állt. 1-2órát alszik, felkel fél12-12kor 200gramm főzelék, 1-2körül megint alszik 1-2órát, van mikor meglep és többet :), 4-fél5kor kap 150-200gramm gyümit, ált ilyenkor is van 1 kaki, de ez nem mindig. Este úgy fél7-7kor pancsi 230ml tápszer és alvás reggelig. Van, h egyedül eljátszik, de legtöbbször sír, ha elmegyek a közeléből ezt most kezdte, így elég sokat kell vele legyek... Sokat nyűgösködik, gőzöm sincs miért, remélem csak átmenetei :) Délután szoktam hintába tenni kb. fél órára. Amúgy a földön van, vagy a kezembe nézelődünk mindenfélét! Délután uzsonna után el szoktam vinni sétálni, vagy uzsi előtt, ez változó. Én meg az alvós időkben lezuhanyzok, rendet rakok, megebédelek, itt vagyok a neten :)
8hónapos fiucska
7,30-8között ébred, ekkor kap170ml tápot,
utána következő evésig elvan, játszik, öltözünk- elmegy az idő, 10-10,30között kap gyümölcsös kaját, és utána pihen kb 45percet. Fél 12-től fél 2ig elvan-játék, utána fél 2után megetetem főzelékkel- és kb 2-5ig délután alszik egy nagyot.
Fél6kor gyümis kaját kap, estig eljátszik- elvagyunk vele, fél8kor fürdetés, 8kor 170ml tápi, és kb negyed 9kor már alszik is.
Egész éjjel alszik már kb 1hós korától.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!