Melyek a jó babateák újszülöttnek?
Én sima kamillateát adok neki, attól nem fájt a hasa. Lipton, pickwick, naturland is gyártja, egyikkel se volt gond. A dokinénim azt mondta, hogy az lenne a legjobb, ha vizet adnék neki, de azzal eléggé beterített, így abban maradtunk, hogy mehet a tea, de ne kevert legyen (csak egyféle növény legyen benne), hogy ha allergizál, akkor legalább tudjam, hogy mi volt az.
Jó babavárást!
A laktoherb teát az anyukának kell inni,mert tejserkentő tea!!
Én a mecsek baby teát hallottam,hogy jó. Mondjuk én vizet adtam a gyermekeimnek.
Hát ez bababfüggő. Az én picin, kicsattogott a laktoherbtől, és a hipp-es tejszaporító teától pedig fájt a pocija.
Babamosoly édesköményes, sztem jó. De felesleges, ha tudod szoptatni. :) Én csak szoptatom, ha szomjas csak kb 5 percre kéretőzik a cicimre, és folytatódhat a játék. Bár a nyári nagy melegekre már én is felkészültem tea ügyileg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!