Mit adhatnék vacsorára 7 hós fiamnak aki tápszeres és már szinte mindent eszik, hogy végre végig aludja az éjszakát?
Egy 7 hónapos gyerek ne egyen mindent!Anyatejre vagy tápszerre , van szüksége!!!!Én 2 évig szoptattam és én is felkeltem minden éjjel mert igényelte éjjel a cicit, még 2 évesen is, megszokásból!Ha leszoktatod a cumisüvegről, és átszoktok a kanálra nem lesz miért felkeljen:Nálunk is ez volt, csak a megszokás miatt kelt fel, és nem azért mert éhes!!Hiába tömtem meg este 9 kor rendes étellel a már 2 éves lányom akkor is felkelt!!!Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit!
A kolbiszoson jót mulattam!
Igen én is erre gondolok. Megszokásból kel.
Amikor a baba felkelt még kicsinek nem szoptattam meg mindig, megsimogattam a hátát és ennyi.
Ehhez kellett volna szoktatni. :)
22.06-os vagyok.
Egyébként megeszi a vacsinak szánt tápszert mind? És tényleg éhes amikor felkel vagy csak eszeget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!