Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatnék vacsorára 7 hós...

Mit adhatnék vacsorára 7 hós fiamnak aki tápszeres és már szinte mindent eszik, hogy végre végig aludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Kétszer kel fel éjjel enni.
2009. aug. 30. 21:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Főzeléket!
2009. aug. 30. 21:46
 2/23 anonim ***** válasza:
9%
7-hós és mindent eszik??Akkor adj neki kolbászt,meg kenyeret!Bizti jót fog aludni!
2009. aug. 30. 21:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Főzeléket fürdés előtt az eddig kóstolt zöldségekből, majd lefekvéskor tápszert/anyatejet!
2009. aug. 30. 21:53
 4/23 A kérdező kommentje:
Főzeléket próbáltam de nem nagyon eszi már vacsira a kanalas dolgokat,üvegből meg nem eszi meg hiába a főzelékes X vágású cumi,nincs hozzá szokva,ha pedig mégis megeszi ugyan ugy fel kel 4 óra múlva.Este 1O körül szokott elaludni,olyankor már fáradt eléggé,nincs türelme csak a cumisüveghez.Jó éjt tápok nem váltak be.Már tanácstalan vagyok és nagyon fáradt :-D reggel 6-kor már ébren van minden nap...
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
tejpép+ tápszer= tuti átaludt éjszakák:)
 6/23 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló,dugd fel magadnak a kolbászt,idióta!

Többieknek köszönöm,várom még a válaszokat!

2009. aug. 30. 21:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kiflit, kenyeret adok babámnak és nagyon szereti magában is. Még nincs foga, de elszopogatja. Én nem követem az "étkezési trendeket", de azt mondta az orvos, hogy kell adni a babának ilyeneket már fél éves kortól. Nekem végig alussza az éjszakát így.
2009. aug. 30. 21:58
 8/23 A kérdező kommentje:

Tejpép és tápszer...ezt ugy érted hogy keverve?

Ha igen akkor milyen arányba legyen benne táp és pép?

Ha ez tényleg bevált nálad tuti kipróbálom!

Köszi!

2009. aug. 30. 22:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én fiamnak is kevésnek bizonyult az esti tápszer mennyiség. Hiába evett meg 230 ml-t belőle, mindig kelt hajnalban. Egy pár napja kap főzeléket előtte. Igaz nem evett sokat belőle, mert már nagyon nyűgös volt és nem akart kanalazni, de ma már pl. 5.40-kor kelt enni (azért mégse 3-4 óra). Ma viszont kipróbáltam, hogy a fürdés előtt kapott főzeléket, amikor még volt türelme hozzá, utána meg tápszert. Így tudott enni rendes mennyiségeket. Kíváncsi vagyok, most mikor fog kelni. Szóval én is a főzeléket ajánlanám.
2009. aug. 30. 22:06
 10/23 A kérdező kommentje:
Neki már van 3 fogacskája és a 4. is jön de nem tudja még mit kezdjen a kiflivel,csak szétszórja a szobában :-) a baba kekszhez is kellett kis idő mire rájött mit csináljon vele de mégsem akarja megenni,egyszer kostólta csak meg pedig többször adtam már neki.Talán nem ízlik neki... vagy csak nem érdeklik.
2009. aug. 30. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!