10 hónapos kisfiam foga máris romlik?
Minden nap kell reggel este mosni!
Attól hogy szürke, nemfeltétlen rossz!
Milyen teát iszik! A filterestől feketedik a fog, a granulátumtól, pl. Milupa nem, vagy szörp, gyümölcslé!
cumisüveget nem szabad neki oda adni rágni!
Lányomnak is kint volt 4 hónaposan a foga, napi szinten eszik nyalókát, cukorkát, vagy csokit, de naponta 2x mostam, hó fehér egészséges mondd!
Így látatlanban nehéz lenne megmondani. Esetleg ha mész védőnői tanácsadásra, kérdezz rá, vagy a gyerekorvostól. De szerintem az étel is megszínezheti (répa, sütőtök), nem csak ital vagy csoki.
Az én Kisfiam is 10 hónapos, ő is anyatejes, bár napközben már csak 1x szopik. 5,5 hónaposan jött ki az első foga. Nekem a védőnő azt mondta, hogy minden evés (kivéve szoptatás) után meg kell mosni, azaz áttörlöm egy bevizezett textilpelussal. Inni csak vizet iszik, nagyon ritkán kap pár korty gyümölcsteát az enyémből. Esténként meg Nenedent baby fogkrémmel dörzsölöm meg. (azért nálunk is maradt ki párszor, pl. ha úton voltunk) Nem mondom, jópárszor megharapott, ma annyira rosszul érintett, hogy majdnem sírtam, de inkább elviselem, az ő érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!