8 hónapos a kisfiam, és még nincs foga! Ez baj lehet? Már hónapok óta nyáladzik, de fogának nyoma nincs! Mikor jön?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 14:28
1/9 anyács válasza:
Lehet, hogy neki egyszerre (pár nap eltéréssel) fognak kibújni! Én azért megkérdezném a védőnőt, bár nekünk is 7 hóaposan jött az első! Aztán 3 egyszerre! Rendesen kapja a d-vitamint? Mert ha sokszor elfelejted, az is okozhat ilyet!
2/9 anonim válasza:
Változó, van akinek 1 éves kora után bújnak ki. nem baj hogy még nincs neki.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj, hogy nincs még foga. Barátnőm kislányának 10 hó-san jött ki az alsó két foga. Az én kisfiam is 8 hónapos, és már négy foga van. És ahogy látom, sorba dudorodik az ínye. Nekünk a dokinőnk, már 3 hónapos korában azt mondta, hogy jön a gyerek foga, ennek ellenére 7 hónaposan jött ki az alsó.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat. AZ első válaszolónak: Igen, adom neki minden nap a d-vitamint, néha-néha 1 napot kihagyok (elfelejtem) EZ nagy gond?
2013. jan. 19. 14:37
5/9 anonim válasza:
Szia!
Mi 15-én töltöttük az 5hónapot és előtte való nap kibújt az első foga. :D Úgy tudom ez szülőfüggő is.Nektek mikor jött ki?Én 5hónapos lettem volna egy hét múlva,a férjem 8hónapos volt mikor kijött az első foga,úgyhogy Marcell ezen a téren rám ütött. :D
6/9 anonim válasza:
9 és fél hónaposan jött ki a lányom első fogacskája, most 11 hónaposan 4 foga van. De a felsők éppen csak kibújtak. Nem gond, ha egy-egy nap kimarad.
7/9 anonim válasza:
10,5 hós a lányom! 1db. foga SINCS! A lányom unokatestvérének 1 évesen jött ki az első! Most 2 éves lesz és szinte kint van már az összes neki! Nyugi. 15hósig, ha nem jön az első teljesen normális. Ha 15hónaposan se jön ki, akkor kell elvinni dokihoz!
8/9 anonim válasza:
A kisfiam nov.ben töltötte az 1. évét,neki a mikulás hozta a fogakat! 2 hét különbséggel,de nem alul,hanem felül bújt ki neki 2db! Most 14 hónapos,ismét felül látszódik,mintha jönne,de még mindig csak az a 2 van neki.... Alul semmi! A D vitamint rendesen kapja...
9/9 anyács válasza:
Kérdező, nem, annyi nem gond! Én nyáron felejtettem el párszor! Csak ha sokáig (hónapok) nem kapná, akkor okoz ilyen tüneteket- és összevissza kibújást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!