Ez jó lenne babakocsinak 8-9 hónapos kortól?
Van egy nagy mély babakocsink,szeretem de tél után ár nem szeretném nagyon használni.Van egy esernyőre csukható sportkocsink,nem a legjobb választás volt a tesónál,de arra került anyagilag.Arra gondoltam,mivel több babát nem szeretnénk,hogy eladom mindkettőt és veszek egy jó kis babakocsit,amivel könnyen közlekedünk,jó a babának,anyának,kis helyen elfér...
Ezt néztem ki,mi a véleményetek róla?Elég rossz útjaink vannak itt falun....Kislányom most 6 hónapos,május körül váltanánk.
Nekem sem jó a link, ezt írja ki:
"A keresett termék ebben az áruházban nem található. Válassz másik áruházat, vagy másik terméket."
nálam még az is szempont lenne, hogy van-e baba/mamának tálca.
azt láttad, hgoy a kocsi üresen is 9,7 kg..? bár attól függ, hova és hogy közlekedsz vele. ha sokat kell emelgetni a kocsit, akár úgy is, hogy benne van a kicsi, akkor lehet, hogy egy kisebb praktikusabb lenne...
ha ezek nem fontosak, akkor szerintem jó lesz :)
Én nem vennék ilyet.
De ha ez az álmod ne hagyd ki.
5 babakocsim van ( ne kérdezzétek :)
Ebből a kedvenc egy 15 000 Ft os ( új ) esernyő kocsi
7 kg üresen,nagyon jó a karfája ,állítható.És nagyon szép szerintem.És remekül lehet vele közlekedni,rengeteg padkán,buszon stb....
Amit legkevésbé szeretek az a kombi ,a legdrágább :(
Nem kell emelgetnem sehol,falun lakunk,családi házban,garázsba a babkocsi.
Választottam másik áruházat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!