Rendeltetek már innen pelenkát? Egyáltalán jó minőségűek, beváltak? Vagy maradjunk a márkás pelusoknál?
Figyelt kérdés
Ezek baromi jó árban vannak, I. osztályúnak írják. Ráadásul debreceni vagyok, szóval az ingyenes átvételt is meg tudnám oldani, tehát még szállítási költséget sem kellene fizetni. Érdemes kipróbálni ezeket a pelenkákat?
2013. jan. 18. 18:16
11/13 anonim válasza:
Láttam rendeltél a Babócától pelenkát és mi az első tapasztalat?Gyorsan megkaptad a terméket?
köszi a választ
12/13 A kérdező kommentje:
A pelenka szerintem nagyon jó minőségű, eddig meg vagyok vele elégedve. Nagyon gyorsak voltak, a személyes átvételt választottam, egyik nap délután megrendeltem, és másik nap délelőtt már át is vehettem. Szóval jó tapasztalatom van velük, én jó szívvel ajánlom, legközelebb is rendelek tőlük.
2013. jan. 23. 19:16
13/13 anonim válasza:
Köszi a választ szerintem én is kipróbálom és rendelek Tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!