Rendeltetek már innen pelenkát? Egyáltalán jó minőségűek, beváltak? Vagy maradjunk a márkás pelusoknál?
Figyelt kérdés
Ezek baromi jó árban vannak, I. osztályúnak írják. Ráadásul debreceni vagyok, szóval az ingyenes átvételt is meg tudnám oldani, tehát még szállítási költséget sem kellene fizetni. Érdemes kipróbálni ezeket a pelenkákat?
2013. jan. 18. 18:16
1/13 anonim válasza:
Ha ez a Dada pelenka, akkor én jó szívvel ajánlom, nekünk nagyon bevált. Sosem volt vele baleset, mi főleg a 4-es méretet használtuk.
2/13 anonim válasza:
Szerintem kipróbálhatod legfeljebb ne rendelj akkora mennyiséget.
mi ezt a fajtát használtuk az ikrekkel egy darabig és elég jól bejött.Csak nem innen rendeltük.
Minden baba más szóval lehet nekünk bevált de nektek nem fog.Próbáld ki és meglátod.
3/13 anonim válasza:
Igen,ez a Dada pelenka és nagyon jó,nekünk legalábbis bevált.
4/13 anonim válasza:
Dada illetve Toujours pelenkát forgalmaznak!Mi is innen vesszük,nagyon jó,egyszer nem ázott még át,bár csak nappalra használjuk!
5/13 anonim válasza:
Én is használtam dada pelust, jobban szerettem, mint a márkásakat.
6/13 anonim válasza:
Mi is ezt használjuk,pedig nem lakunk közel :) sőt.. nagyon jó pelenka,a környezetünkben minden család ezt használja,szóval próbáld ki szerintem. van 10 db-os próbacsomagjuk is :)
7/13 anonim válasza:
A békés pelusban ráismertem a mienkre. Én a Babycenterben veszem, 100 db-os kiszerelésben. kb 40 Ft körül van darabja. Ien, vegyél, nagyon jó, nálunk össz-vissz annyi volt, hogy 13 kilós a kisfiam, a rá való méret picit kicsi, így a köv. méretet vettem neki, ami tökéletesen illik rá.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor kipróbáljuk! :)
2013. jan. 20. 11:23
9/13 anonim válasza:
Többször rendeltem már Tőlük sőt ismerőseim is innen vásárolnak csak ajánlani tudom. Gyorsak, a posta költséges kiszállítással is nagyon baráti az ár.
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, neked is köszönöm a választ! Már rendeltem is tőlük, ma délután megyek a pelenkákért. :)
2013. jan. 21. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!