Humana milhdessesrtől (6-hós tól ajánlva ) lehet baja a 8 hósomnak? Nagyi adta neki kedvességből, de én meg úgy tudom hogy nem szabad 1 év alatt tejes dolgokat adni neki?! Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 11:37
1/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Ha valaki hajlamos a laktózérzékenységre annak minden mikor adnak tejet.
A tápszerek is sovány tejből készülnek.
2/5 anonim válasza:
7 hónapos korától ehet már sajtot, joghurtot, kefírt vagy akár krémtúrót. Nem lesz baja a Humana desszertől. 1 éves kor alatt simán a tehéntejet nem szabad adni neki. Tejkészítményeket már ehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm !
2013. jan. 18. 11:55
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. A tejet én is tejkészítményre gondoltam mielőtt valaki félreérti. :)
5/5 anonim válasza:
Ezt kifejezetten 6 hónapos kortól ajánlják,akkor mi baja lenne tőle egy 8hónaposnak?
Ezek nem tartalmaznak laktózt,tejfehérjét(mint ahogy a bébiételekből is ki van vonva az allergiát okozó anyag és ezért lehet azokat korábban adni).
Csak a teljes tejet nem ajánlják 1éves kor alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!