Glutén bevezetés?
Figyelt kérdés
Most kezdeném el 5 hós kisfiamnak a glutént bevezetni, a gasztroenterológus ( tejfehérje és laktózérzékenyek vagyunk) azt mondta,hogy indulásnak fél házt. keksszel kezdjem. Úgy tudom hogy abba van tejszármazék. Vegyek inkább neki Hipp babakekszet,és inkább azt rakjam a kajájába? Köszi a válaszokat.2013. jan. 18. 10:21
1/6 anonim válasza:
Nekem a védőnő a Fosfovit kekszet mondta. Az tej és tojásmentes.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is háztartási kekszet mondtak, de én inkább vettem babakekszet. Tescoban is lehet kapni 300 ft a detkinek a babakeksze, ízre olyan, mint a háztartási.Az eredetiben elvileg direktben abban sincs semmi allergén (persze gluténen kívül), de olyan üzemben készítik, ahol kerülhet bele tej-és tojáspor.
A Hippes szerintem nagyon drága...
3/6 Gyönyörűséges válasza:
Én is babakekszet vettem a dm-ben. A detki babakekszben azért ha nem is tojás, de azért egy-két fura dolog van benne.... akármilyet is veszel, jól olvasd el az összetevőket. A hipp attól, hogy drága, még nem biztos, hogy jó. Több félét meg kell nézni.
4/6 anonim válasza:
Én a glutént a Milupa 7 gabonás péppel vezettem be, mert az tejmentes. A Hipp babakekszben tejpor van (nem tudom, hogy az számít-e tejfehérje érzéknynek), én azt nem mertem megvenni.
5/6 anonim válasza:
Szintén Milumil 7 gabonás péppel vezettem be a védőnő is ezt javasolta.
6/6 anonim válasza:
A Milumil 7 gabonás pépet 6 hónapos kortól lehet adni. Megnéztem a dobozán és tejmentes. Azt viszont nem értem, hogy miért jó 7-féle gabonát, (ebből 4 gluténtartalmú, ha jól gondolom) egyszerre bevezetni. Máskor meg egyesével kóstoltatunk napokig. Én biztos, hogy bevezetem először külön a búzaglutént 5 hónaposan, majd később ha ezzel nem lesz gond, akkor a többit. Azt már lehet, hogy nem egyesével, még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!