Mekkora 9 hónapos babátok? Súly? Hossz? Mit eszik?
Az én lányom 12 kg és 79 cm...jó nagy baba :)
(bár nagynak is született, 4150g és 58 cm-vel)
Mit eszik? Reggel tápszert, későn kel, úgyhogy a tízórai nálunk kimarad. Délben főzeléket husival, még külön főzök neki.. Délután egy db gyümölcsöt és fél adag tejpépet mellé.
Vacsira szintén tápszer.
Lány, 78 cm, és 10 kg.
Mióta megszületett tápszeres volt, most már két evése ki van váltva. Reggel tápszer, utána gyümölcs, meg most már magának elrágcsál hozzá kekszet vagy puffasztott kölest (szerintem minden gyümit bevezettünk már), ebéd főzelék (ezt én főzöm neki) pulyka vagy csirkehússal, néha tojássárgájával, délután tápszer meg egy házilag sütött keksz, este sinlac+tápszer.
9 kiló és 77 centi.Kislány.
Reggelije tápszer (nem mindig ébred reggelizni.) Tízórai barna kenyér teavajjal vagy libazsírral és sonkával.
Ebédet még külön 5főzöm neki.Csak darabosan kapja.Túróstészta, bolognai spagetti,paradicsomos krumpli sült hússal, rizs hallal..stb. Uzsonna joghurt gyümölcsdarabokkal kekszel
Vacsi tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!