Andika7 kérdése:
9 Hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Mia napi menüje ha még nem nagyon eszi a miénket mit adtok neki?2013. jan. 13. 11:35
1/3 anonim válasza:
Kisfiamnak ma krumplit, céklát, répát, csirkemájjal főztem.Sinlaccal sűrítem.Kicsit "diétás" mert az elmúlt héten kapott natúr joghurtot, kicsit meghajtotta, azért kap most répát, hogy kicsit befogja neki.Egyébként már sokszor azt eszi amit mi, akár egy rakott krumplit turmixolva is szoktam neki adni, vagy esetleg spagettit.Szinte mindenhez rakok sinlacot vagy gyümölcsöt mert édeskésen szereti az ételeket.
2/3 anonim válasza:
Én külön szoktam még főzni neki, 2 napra előre. Így a tegnapi és mai menü: répa-krumpli-hagyma-borsó-karfiol párolva és csirkehusi. Lehet ma rakok bele egy kis sajtot is.
Azelőtt Spenót-krumpli-hagyma-csirke volt a kaja, 2. napon szintén egy kis sajttal megbolondítva.
Holnap pedig paradicsomos krumpli lesz csirkehusival...
3/3 anonim válasza:
Mai menüje:
- reggeli: szoptatás
- tízórai: reszelt alma, víz
- ebéd: répafőzelék sajttal, víz, kis szopi
- uzsonna: banán, víz
- vacsora: tegnapi zellerfőzelék csirkecombbal, víz
Lefekvéskor még megszoptattam, és éjjel is fogom. Rendszerint még egyszer szopik napközben délután is, de ma a nagyszülőknél voltunk, így ez kimaradt, eszébe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!