Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Gusztáv vagy az Örs keresztn...

A Gusztáv vagy az Örs keresztnév szebb név egy babának?

Figyelt kérdés
Gusztávnak hívták néhai édesapámat,meg szeretném tisztelni azzal,hogy az ő nevét adom a babának,azonban az Örs név szerintem egyedi és magyaros.Nektek melyik tetszik jobban? Más név nem jöhet szóba :)

2013. jan. 16. 21:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Neten könnyű megnézni, úgy látom 3 percedbe került :D

ja amúgy mi közöd rómához? pff

2013. febr. 9. 21:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem legyen a neve : (Családnév) Örs Gusztáv, és az Örsöt használjátok, mert az sokkal jobb. Így mindkét név meglesz, a tisztelet is meglesz és a szép név is. :)
2013. márc. 22. 20:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Végül mi lett a fiatok neve?

Nekem kisfiam Örs és imádom a nevét, és mindig dicsérik, hogy milyen jó neve van. Egyátalán nem ronda név.

A Gusztáv, pedig apukád miatt jó, ha nektek ezek a nevek tetszenek, akkor a kettő együtt is nagyon jól hangzana.

Kiváncsi vagyok, végül mi lett a pici neve!!

2014. jan. 27. 21:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Vegul megleptek minket es ikrek lettek egyikuk Gusztav Armand masikuk Ors :)))))
2014. jan. 27. 21:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Grtulálok mindkét kisfiuhoz!!

Végül lett egy Gusztávotok és egy Örsötök!! Nagyszerű!!

nem is bántátok meg gondolom, hogy ezeknél a neveknél maradtatok!!!:)))))

ÖrsAnyuka (Én sem bánom, sőt...)

2014. jan. 27. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!