A Gusztáv vagy az Örs keresztnév szebb név egy babának?
Jesszusom Örs brrrr
Az egyik barinőmnek a fiának a neve Örs ,nem tudom elképzelni hogy lehet ilyen névvel élni ,nem gondol arra a szegény gyerekre ha nagy lesz!!
Hát Gusztáv se jön be de akkor inkább az
Bocsánat de te kérdezted én csak leirtam amit gondolok!
Nekem a fiam Patrik lánykám Aliz
Nekem a férjem Gusztáv, az apja is és az ő apja is. Amikor megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz, bedobta, hogy akkor ő is legyen Gusztáv. Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy BIZTOS, HOGY NEM!
(most már ő is belátja, hogy nem illene rá). Akkor már inkább az Örs.
Mi végül a Lehelnél döntöttünk (felvidéken aug. 2. Gusztáv névnap, ami itthon Lehel és a párom felvidéki), így együtt ünnepelheti a névnapját a férfiággal :).
Én a Gusztira szavazok, szerintem cuki ;)
De ha a vezetéknévhez illik az Örs Gusztáv is jó lehet. Pl.: Kovács Örs Gusztáv
A Gusztáv cigányos az Örs meg nagyon ronda. Ha már választani kéne akkor Guszti, (de nem a Bódiéktól):D
Szegény gyerek..
Én inkább az Örsre szavazok.
Gusztávról a rajzfilmfigura vagy Bódi Guszti jut eszembe.
Kedves Kérdező!
Minek kérdezed meg a véleményünket, ha nem tetszik, ha azt mondom, amit gondolok. Vagy erre a kérdésre csak olyan válaszolhat, akinek egyik vagy másik név bejön???
Kérdeztél, válaszoltam. Ha nem tetszik h vki őszinte, és megmondja amit gondol, ne tegyél fel kérdést, vagy keress egy olyan oldalt, ahol csak "támogató" válaszokat kapsz.
9-es voltam
19 válaszoló!!
Hát egyáltalán nem snasz név!!!!
A szádról is vedd le !!
Kiváncsi lennék a te fidat is valamilyen ilyen cigányos ,és foss neve van e!!
Bunkózni én is tudok!!
Utolsó vagyok Ja nem irtam
Patrik Latin név
Jelentése: Rómainak született nemes!!Aztán most lehet kötöszködni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!