Mire is jó a tolókaros tricikli?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én idegenkedem tőle kicsit, valahogy nem tetszenek. Főleg a feltűnő színű, kutyafejű változatok. Gondolom azok a babák használják inkább, akik nem szeretik a babakocsit, de még nem tudnák tekerni a triciklit. Vagy nem? Ha nem toporzékol a majd a lányom érte, akkor inkább kihagynám. Nagy élménytől fosztom meg ezzel?2009. aug. 29. 23:02
11/19 anonim válasza:
ja és nagyon kényelmetlen is lehet,ha nem lábtartón pihen a lába.
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Nekünk is hasonló volt mint az előző linken, csak valami minta volt mg benne ráadásképp!A lányom imádta.És igen a lábtartós jobb.Hiába giccsesebb, de színesebb, érdekesebb a gyereknek, és már 9-10 hónapos kortól tolható benne!Sajna a lányom már kinőtte, de 4-5 éves koráig szinte együtt nőtt a lánnyal!Picinek lábtartósan, aztán anélkül pedálozva, majd lekerült a tolókar is és végül már egyedül tekerte!Még néha beleül, de már nagyon viharvert szegény!mi igazán kihasználtuk a giccsenek látott csúnyaságot!
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem kellene giccsre nevelni a gyereket 1 éves korában!
15/19 anonim válasza:
21.43asnak:
a decathlonos linkes vagyok és aki azt irta h fixálhato a pedál.
Szoval az egy évesnek nem veszek biciklit.
Annyira taszitank ezek a giccses cuccok mint mikor elektromos kerékpárt látok(felnőttnél)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 31. 21:37
18/19 anonim válasza:
16:20-as:Bocs,de egy gyerek az gyerek.Jobban szeretik a feltűnő,zenélő,többfunkciós játékokat,mint a nem giccses egyszerűbbet.Te nem is vettél még irreális lehetetlen színű játékot a gyerekednek?Én sem giccsre akarom nevelni,hanem mint anyuka tisztába vagyok azzal,hogy egy 1 év körüli gyerekre fejlesztő hatással vannak ezek az itt-ott nyomogatható,hangot adó,világító bicajok.Egyébként milyen lesz a gyerekem,ha giccsre nevelem a te szavaid szerint?Nem értem,hogy ez,hogy kapcsolódik egy közönséges triciklihez???Elnézést,de kiakasztanak az ilyen kijelentések...Ja,és remélem,hogy találsz fekete-fehér bicajt.Sok sikert!
19/19 anonim válasza:
Nem fekete-fehér,de ne is lila-zöld,a jóízlésnek is van határa és van a kettő közötti átmenet nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!