Mire is jó a tolókaros tricikli?
Nekün nem volt, de a tesóm kisfiának igen, és mikor ott voltunk bizony em tudtam a lányom lekönyörögni róla!
Aztán vettün egyet mi is, és már 3.5 éves de még mindig hajtja a triciklit!Nekünk ilyen van, semmi kutyafej, vagy hasonlók!
Igen ezek a giccses triciklik nagyon rondák.Viszont ez a brendonos nagyon szupi, meg van még egy ami nagyon tetszik azt hiszem olasz, az is egyszerűbb de nagyon aranyos.Én tuti veszek a lányomnak egyet tavasszal:)biztos nagyon fogja szeretni.
Üdv 11 hós anyuka
A giccses müanyagok nayon nem tetszenek,sőt rondák.én egy sima egyszerüt fogok venni a kisfiamnak,ami strapabirobb is min t ezek a csicsás dolgok.
Ilyesmire gondoltam:
Mi giccses kutyafejűt kaptunk.Nagyon szereti a fiam,jobban elvan már benne,mint a babakocsiban.Attól,hogy nekünk nem tetszik szerintem nekik pont a giccs miatt igen.Pl.világít a szeme,nagyon sok dallamot játszik és élvezik a gombokat nyomogatni,mozog a füle stb.Amit belinkeltetek és nem giccses az tanulóbicikli.Ha jobban megnézitek nincs lábtartója és egy egy éves gyerek még nem tud tekerni és bicajozni,a giccsesnél a karral te irányítod,hogy merre menjen,a szépnél ő kormányoz és a kar fix.Én néztem mind a kettőt,de a bicaj szerintem nagyobb gyerekeknek való.
és annak aki azt írta,hogy messze van a pedál,nálunk ha már bicajnak szeretnénk használni,akkor egy tekerő segítségével közelebb lehet állítani az egész elejét.Remélem,hogy tudtam segíteni.
De az un. tanulóbiciklin a pedál a lábtartó mert fixálható.Én majd azt akarom h a fiam biciklizni tanuljon,nem akarom ilyen izéken tologatni,arra van a bakocsi.
ezt felesleges pénzkidobásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!