Lehet baj belőle?
Figyelt kérdés
Tegnap is meg ma is véletlenül 2 csepp Vignatol cseppent a babám szájába.ugye ebből nem lehet gond?#vignatol
2013. jan. 16. 19:58
1/9 anonim válasza:
Nem lesz baja. Nekem azt mondta a védőnőm, ha véletlen 2 csepp megy akkor másnap nem kell adnom.
2/9 anonim válasza:
Jé, nekem eleve napi 2 cseppet írt a doktornő, mi mindig így adtuk, mostanában kezdtem csak (14 hós) 1-re csökkenteni, vagy kihagyni egy-egy napot.
3/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő h napi 2 cseppet adjak neki.
4/9 anonim válasza:
Szerintem se adj másnap.
Furi, nekem gyerekorvos írta fel a Vigantolt, és az adagolást is ő adta meg, nem a védőnő...
5/9 anonim válasza:
nem gond, téli időszakban most nem árt a 2 csepp, meg amúgy sem!
6/9 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki ha véletlen 2 megy akkor másnap ne adjak.Szerintem ennyitől még nem lesz semmi baj.
7/9 anonim válasza:
mi meg kulfoldon elunk es 5 cseppet kell adnom a babamnak!
8/9 A kérdező kommentje:
Uhhhh 5csepp???
2013. jan. 16. 21:49
9/9 anonim válasza:
Jaja, pedig ez is ugyanolyan D vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!