Anyukák! Hogy leht közlekedni egy 3 kerekű babakocsival?
4 kerekű a babakocsink, de mint a sár, nagyon nehéz, meg nagy, nem lehet vele sehova sem menni... Be sem fér a kocsiba:( Most kaptunk apósoméktól egy háromkerekűt, nagyon jól néz ki, szép, bár sport, de jön lassan a tavasz, így nyáron már tudjuk vinni a babakocsit is, meg az 5 hónapos fiam lassan kinövi a mózest is, na egy szónak is 100 a vége, tavaszra biztosan jó lesz.
De ahogy tologattam ide-oda a lakásban, teljesen felidegelt, h össze-vissza megy az első kereke. Ez ilyen? Hogyan lehet irányítani? Lehet, h én vagyok béna, mert gondolom sokan használnak 3 kereskűt, na de hogyan?:D Gondolom a fajtája nem lényeges, avanti, vagy eventi van ráírva... Nem nagyon értek ezekhez a "márkákhoz", babakocsi-babakocsi (nekem). Vagy ennek nincs vmi kifixelője? Köszönöm szépen ha válaszoltok!
Nekem meg ilyenem van pont, második gyerekkel használom.
Meg van egy kicsi Quinny Zappom, az is nagyon jó.
Na ezt a neten találtam : [link]
nekünk ilyenünk van pont (asszem) csak más a színe.
Remélem nem baj ez a kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!