Ti hogy éltétek meg, mikor (viszonylag hamar pl a babátok 2-3 hónapos korában) elapadt a tejetek?
Nekem meg sem indult igazán!
Őszintén megmondva, kb. két hétig zavart nagyon! Nyilván próbálkoztam két hónapos koráig,hogy hátha, de hatalmas lelkiismereti kérdést nem csináltam belőle. Mondjuk ehhez kellett, egy normális környezet, akiktől nem azt hallottam egész nap,hogy rossz anya vagyok, meg beteges lesz a babám stb.
Nem attól leszek anya,hogy szoptatok! Én attól még ugyanannyit ringattam a fiamat, ugyanolyan intim viszony volt köztünk!
Ráadásul az összes anyatejes kis baba ismerőssel ellentétben, a fiam 10 hónapos koráig nem ismerte az orrsziporszit sem!
Nekem 3gyerekem van, egyiket sem tudtam szoptatni, mert be sem indult a tejem egyiknél sem. Elsőnél számítottam rá, mert anyukám és tesóm sem tudott szoptatni- ugyhogy az nem ért váratlanul.Próbálkoztam, nem sikerült- továbbléptem gyorsan.
2. babám anyagcserezavarral született, infúziózták nem tudott enni- na itt tiszta depi lettem, hogyha tudtam volna szoptatni, akkor ő sem így kezdte volna az életét... gépek között...
3-nál meg is tettem mindent, minden csodabogyót szedtem, fejtem, maszíroztam, szoptattam állandóan- de sajna ugyanúgy semmi nem volt. Kb 2hétig csepegett valami... Azt megkapta, de persze kapta a rendes adag tápszert is mellette.... Hát ez van, belenyugodtam, szerettem volna én is átélni a szoptatás szépségét, de sajna nekem ez jutott.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!