Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy éltétek meg, mikor...

Ti hogy éltétek meg, mikor (viszonylag hamar pl a babátok 2-3 hónapos korában) elapadt a tejetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
2,5 hós és most járunk ott hogy előző heti méréshez képest alig hízott (3 dekát). Én egyelőre megpróbálok dolgozni a problémán (sok nyugalom, összebújás, szoptatás amikor csak igényli, sok folyadék), de ha nem fog összejönni akkor nem pánikolok, tudom majd hogy mindent megtettem. Persze azért jó lenne ha nem lenne gond, de ha minden erőfeszítésem ellenére sem javul a helyzet, akkor tudom hogy a tápszerrel teszem neki a legjobbat és nem az önmarcangolással. És az a lényeg hogy neki mi a legjobb, nem az hogy nekem.
2013. jan. 15. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg sem indult igazán!

Őszintén megmondva, kb. két hétig zavart nagyon! Nyilván próbálkoztam két hónapos koráig,hogy hátha, de hatalmas lelkiismereti kérdést nem csináltam belőle. Mondjuk ehhez kellett, egy normális környezet, akiktől nem azt hallottam egész nap,hogy rossz anya vagyok, meg beteges lesz a babám stb.

Nem attól leszek anya,hogy szoptatok! Én attól még ugyanannyit ringattam a fiamat, ugyanolyan intim viszony volt köztünk!

Ráadásul az összes anyatejes kis baba ismerőssel ellentétben, a fiam 10 hónapos koráig nem ismerte az orrsziporszit sem!

2013. jan. 16. 05:30
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
első babánál, katasztrófa, depresszió, úristen de szar anya vagyok még szoptatni se tudom a gyerekem stb. Semmi értelme nem volt így utólag, annak a sok szenvedésnek emg harcért midnen csepp anyatejért...pf...tök hülye voltam. Másodiknál: mikor kevesebb lett úgy döntöttem h ezen NEM vagyok hajlandó stresszelni. Kapja szépen a tápszert ami hülyeség h rosszabb. Meg károsabb. Én is nővérem is anytejesek voltunk vagy 1,5 éves korunkig. Egész gyerekkorunkban betegek voltunk, allergiásak, midnen. Férjem emg tesója tápszeresek ( az akkori tápszerek nem épp olyanok votlak mint a maiak) és tádáá soha semmi bajuk nem volt, szó szerint. Én pl alig ettem vitamint meg gyümölcsöt mert egyszerűen nem kívántam. Mitől lett volna olyan hű de jó a tejem? Az is fura volt h az anyatejtől fájt miidg a hasa bármit ettem a tápszertől emg nem. Ne parázz, próbálj szoptatni de ha már kín neked vagy a babának hagyd a francba.
2013. jan. 16. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3gyerekem van, egyiket sem tudtam szoptatni, mert be sem indult a tejem egyiknél sem. Elsőnél számítottam rá, mert anyukám és tesóm sem tudott szoptatni- ugyhogy az nem ért váratlanul.Próbálkoztam, nem sikerült- továbbléptem gyorsan.

2. babám anyagcserezavarral született, infúziózták nem tudott enni- na itt tiszta depi lettem, hogyha tudtam volna szoptatni, akkor ő sem így kezdte volna az életét... gépek között...

3-nál meg is tettem mindent, minden csodabogyót szedtem, fejtem, maszíroztam, szoptattam állandóan- de sajna ugyanúgy semmi nem volt. Kb 2hétig csepegett valami... Azt megkapta, de persze kapta a rendes adag tápszert is mellette.... Hát ez van, belenyugodtam, szerettem volna én is átélni a szoptatás szépségét, de sajna nekem ez jutott.

:(

2013. jan. 16. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!