Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok elöször a...

Mikor adtatok elöször a babatok kezebe ennivalot?

Figyelt kérdés
Pl.:babapiskota,kiflicsücsök,kuki,stb.?
2013. jan. 15. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
6 hónaposan, de nem rendszeresen, és végig le se vettem róla a szemem. Amint elfárasztotta, el is vettem tőle..:)
2013. jan. 15. 10:16
 2/5 gabszem ***** válasza:
kb fél évesen, kiflicsücsök, buláta ilyesmi, de nagyon kell ilyenkor még figyelni.
2013. jan. 15. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Fél évesen, babapiskótát, kekszet, kiflicsücsköt. Nem kell annyira odafigyelni, mert szépen elmajszolgatják a babák. Elég, ha ott vagy körülötte.
2013. jan. 15. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
7 honapos kora korul adtam piskotat kzbe is de felugyelet mellett.most 8 honapos mltkor adtam sajtot mar 6 foga van jol elmajszolja,de nem hagyom ott.
2013. jan. 15. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:

9 hósan kölesgolyót, banánt. Elején nem nagyon tudott vele mit kezdeni, ledobálta, fogdosta ilyesmi, alig landolt a szájában. Csak lassan ügyesedett.

Most 1 éves és már szépen megeszi.

Következő gyereknél már előbb próbálkoznék, úgy 8 hós kora körül, de ez gyerekfüggő, hogy ki mikor érik meg rá, próbálkozni kell hagyni őket sokat.

2013. jan. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!