Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babé koszmó elleni sampon...

Babé koszmó elleni sampon mennyi idő alatt segített?

Figyelt kérdés
Kell kaparászni vagy sem?

2013. jan. 15. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a sima olaj az nekünk se jött be

de vettem J&J babaolajat, azt rajta ahagytam egy picit és szépen jött is le neki. Nem kellett kaparászni, újjbeggyel elég volt masszírozni.

Utána használtam a sampont és többet nem találkoztunk koszmóval.

Ennek lassan egy éve.

2013. jan. 15. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kicsit meg kaparásztam finoman a lányom haját ,nekünk 2-3 hajmosás után eltünt a koszmo .
2013. jan. 15. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Én pár hónapig szenvedtem az olajos dologgal meg a kaparászással és nem rég vettem a Babé koszmó elleni sampont és pár használat után végre eltűnt! Most én is hetente egyszer-kétszer használom,de azóta nincs koszmó csak szép fényes csillogó haj! :D Igaz 2600Ft,de nekünk bevált! Próbát megér nálatok is sztem is! :)
2013. jan. 15. 13:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Már vettem, este kipróbálom, meg még pár napig :)!
2013. jan. 15. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Én előtte bekentem olajjal a fejecskéjét, aztán fürdetéskor Babéval, eltünt, igaz 1 hét alatt. 3 hónapos volt a fiam, azóta 6x használtuk, csak a biztonság kedvéért, de nem is jött vissza a koszmó.
2013. jan. 15. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 1 x kaparásztam, jött a bőre is, soha többet!Még olajozás után is.Inkább Babéztunk.
2013. jan. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!