Februárban született babák hogy vagytok ültök már kúsztok már?
Szia. Kislányom február utolsó hetében született, mászni most tanul,térdel és hintáztatja magát, néha halad előre is egy keveset, valamikor csak hátrafelé sikerül. Nagyokat sikongat és nevet közben, élvezi a dolgot. Ha felültetem akkor elég sokáig csücsül egyedül és pakolgatja maga előtt a játékokat, ha valamihez hajolni kell, akkor csak ritkán sikerül neki visszaülni az eredeti pozícióba. Olyankor segítség kell. A beszélgetést hanyagolja, amióta sokat mozog. Előtte rengeteget beszélt,gagyogott,most meg szinte semmi. Néha az F,Á és a B,Ü betűt gyakorolja, meg fújja a nyálát. A nagykádban imád pancsolni, úszunk is egy kicsit minden nap, abban elég jól elfárad este. Szereti a gyümölcsöket, a főzelékeknél húzza a száját. Naponta 2 alkalommal alszik napközben, éjjel nem eszik már. Szereti a lábát csócsálni, garázdálkodni a nagyágyon, és távirányítózni apával.Két hete volt 7300gr,a "magasságát" nem tudom.Majd jövőhéten mérik meg. Imádja a dédimama szemüvegét lekapkodni, szereti a mamáék kutyáit, nagyokat kacag nekik. Szerintem ennyi :o)
És ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!