Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Februárban született babák és...

Pinky1981 kérdése:

Februárban született babák és szülei hogyan vagytok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Február 26-án született a kislányom.

Tegnapig egy angyal volt, a feletted lévő kérdést én írtam. Két napja nagyon nyügös.

Egyébként 2890 grammal született és 50 centivel. Most 5040 gramm és 60 cm. Sajnos tápszeres. Forgolódik minden irányban, rettentő figyelmes, minden érdekli. Most éppen a térdét fedezte fel a pihenőszékben. :) Mosolyog mindenkire már hetek óta. Éjszaka is eszik egyszer, egyébként jó alvó.

Te babád mikor született? Kislány vagy kisfiú, mekkora?

2009. jún. 12. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Febrár 4-én született a kisfiam. 3, 3 kg-al. Most 64 cm és 7 kg. Nálunk már van egy kis nyűgösség, mert jönnek a fogai. Ő is nagyon élénk. Sokat forog, mozgolódik. Este 9-től reggel 5-ig alszik.
2009. jún. 12. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém február 18.-án született és kislány. 3160g-al és 52 cm-el, most 5660g és 62 cm és anyatejes. Tegnap óta fordul át hasról hátra, mindenkire mosolyog, sokat dumál, sikítozik, mindent megfog és töm a szájába. Éjszaka 2x kel nappal meg 2,5-3 óránként eszik de csak 80g-at bír. Nekem meg megjött már 1 hónapja. :(
2009. jún. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!