Van valakinek ilyen Tesco-s sportkocsija?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék hallani erről a babakocsiról olyanoktól, akiknek van és használják (használták): [link]
Szerettétek-e, meddig bírta, stb. Minden érdekel!
2013. jan. 14. 19:50
1/6 anonim válasza:
nekem tetszik engem is csábított,de eléggé labilisnak tűnik pláne hogy tesco gazdaságos :D
2/6 anonim válasza:
1. Nagyon kicsi a kerekke ezzel semmit nem kezdesz főleg nem hosszútávon
2. Nagyon rossz a babának hogy ha el alszik nem tudod hátra dönteni.
Nem tudom mennyibe kerül, de már nagyon jó állapotú babakocsikat lehet venni az aprodon, jofogáson, vaterán stb. 10.000 Ft körül.
3/6 anonim válasza:
Mi használtuk szeretük :-) Mi már nagyobb korába 1 évesen használtuk mikor ment de ha elfáradt bele ült . Már a második baba nyomja .
4/6 anonim válasza:
Nemrég vettem ilyet. 3500 ft körül volt a tescoban. Hát egyetlen egyszer használtam, bent boltban, tehát nem kinti terepen. Szerintem nagyon gyenge, és nagyon alacsonyan ül a baba.
5/6 anonim válasza:
Nekunk ilyen van.1 eves koraban vettuk nyaralasra.Mar nem aludt akkoriban babakocsiban.Most masfel eves.Hasznaljuk,de nem napi szinten.Szerintem nem labilis,eleg jo,konnyz,nincs bajom vele...egy nagyobbacskanak,aki mar setal is,szerintem megfelelo.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg azoknak, akik használják is, így tapasztalatból tudtak írni. Nekem is stabil kis babakocsinak tűnik, és az ára is nagyon kecsegtető!
2013. jan. 15. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!