Ma megyünk bébiruhákat venni a születendő kisbabánknak. Hol van nagyobb választék és hol jobbak az árak tesco vagy auchan?
Bundazsák alatt mit értesz ami felül mint egy kabát alul pedig zsák? Én ezt jobban szerettem míg pici volt, nem kellett még a kicsi lábait is beszuszakolni a lábrészekbe hanem elég volt csak felül beleküzdeni:)
Picik is, nem is szeretnek öltözni, sírni fog, hidd el örülsz ha mihamarabb végzel:))
Persze ha sokat jártok hordozóval pl. akkor érdemes olyat aminek a lába között van egy nyílás ahol az övet át lehet vezetni.
Tescó egyértelműen sokkal jobb!!! Az auchanosok (bodyk rugik) minőségre nagyon gagyik, nyúlnak formátlanodnak vékonyak (tudom mert kaptunk ajándékba) és a szebb ruhácskák pedig piszok drágák épp tegnap néztem volna a fiamnak kantáros nacit egy barna kord naci egy egyszerű fehér felsővel 5990 ft!!!! az nagyon sok.
A tescóban a csomagos rugik bodyk is nagyon jók , és olcsóbbak jóval. A kiakasztott bodyk rugik drágábbak de azok is nagyon jók, a cherokee új kollekciós kis ruhák meg kifejezetten megállják a helyüket bármilyen nagy márkásabb mellett (next vagy ilyesmi) és külön jó hogy van fiús, lányos, és unisex színválaszték is.
Mi most voltunk 2 héten belül 2 Tescóban, egy fővárosi és egy vidéki, mindenhol nagy leárazások voltak.
A minőségével nincs bajom, amíg a gyerek hordja bőven jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!