Tapasztalt anyukák! Milyen biztonsági óvintézkedéseket tettetek, miket használtok (szekrényzár, fiókzár stb), hogy a babátok ne férjen hozzá a vegyszerekhez?
Elég kicsi a lakásunk és már minden lehető módon átvariáltam a dolgokat, szekrénybe raktam a vegyszereket, de sajnos alsó szekrényekbe is jutott mondjuk mosószer, tehát le kell zárnom mindenképp. Csak nem tudom, mi az, ami tényleg működik, nem tudja megbuherálni a kíváncsi kis angyalkám :)
Kinek mi jött be? Linket is légyszi...
Köszönöm a válaszod!
Mondjuk ilyenre gondolsz?
Egybéként én is erre gondoltam, hogy ezek a ragasztott "zárak" nem sokat érhetnek, mert a sarokvédőt is kb 2 percébe került, hogy leszedje...
Hát nem nyugtattatok meg :(
De valahol én is így érzem, hogy nem bízom teljesen a biztonsági zárban, mert olyan kis furfangosak ezek a gyerekek :)
Én is rakattam fel egy polcot a fürdőben apucival, de olyan magasan van, hogy én sem érem el, de akkor rendszeresítünk oda egy fellépőt... :(
Gondolom a folyékony mosószer és öblítő is a mérgező kategória, ugye?!
Nálunk egyelőre még megoldás, hogy minden ilyen a fürdőszobában és a konyhában van.
A fürdőszoba ajtaját csukva tartjuk, még nem érik el a kilincset, a konyhában meg biztonsági rács van.
Nálunk is a konyha és fürdő pillanatnyilag a tároló, és csukva van az ajtaja. De szeretnék végleges megoldást, nehogy egyszer nyitva maradjon az ajtó, stb...
Viszont akkor ha mindent felrakok magasra, akkor az alsó szekrényekben ezután mégis mit lehet tárolni a fürdőben? Fogkrémet? Játékokat? :) Kicsit kiábrándító, mert úgy örültem, hogy sikerült szekrényeket rakni bele, amikor tavaly beköltöztünk, erre nem rakhatok bele semmit, amit a fürdőben tartanék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!