Melyik az a tápszer amelyiktől minden nap van széklete a babának, nem fáj a hasa, nem méregzöld hanem emberi színű, és újszülött kortól adható?
Szia!Humana baby fitt banán ízű.........:9
Ja és természetesen nem ezt ajánlják,mert ez csak 630.-ft.nem mint a milumil termékek.Konkrétan ezt kérd a dokitól!!!!!!
Milupa Fermentált. Vényre 1060 Ft 900 gramm. Előtte Milumil HA Start Optimán evett, nem tudott kakilni. Amióta a Milupára váltottunk gond nélkül van naponta széklet. Volt egy kb. 6 napos átállási idő, de azóta minden rendben ezen a téren!
Bátran ajánlom! Gazdaságosabb is.
Ja, és ami még tuti segít - szerintem - a mecsek baby tea rendszeres fogyasztása.
Milyen idős amúgy a babád?
Ha nagyon nem megy neki, akkor adj neki pár naponta 5 ml levaolac szirupot. Pár óra és tuti kakilni fog.
Szerintem erre senkitöl ne várj megfelelö választ,mert mindenkinek más a jó,mert egyiknek ez bevált nembiztos hogy neked is be fog.
Lehet hogy ilyen a baba,kicsit hasfájós.Nem írtad mennyi idös,de amit én javaslok az 2 hetes kortól adható.Édeskömény tea.Mert lehet gyenge a gyomra és nehezebben emészt,ez segít meglazítani a székletet is.
ha nem tudsz beszerezni,akkor sima köménymag is jó.
Csak az elözö édesebb ízü,enyémek jobban szerették.
2 dl vibe forralj pár szem köménymagot 1-2 percig,hagyd pár percig állni,majd szürd le.Naponta adjad neki evések elött.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!