Autósülés-de melyiket?
0-25kg 8-25kg vagy 9-36kg????
a babám 10hónapos és 9,5kilkó.most olyan hordozója van ami 10kilóig jó.Már láthatóan kezdi kinőni.Viszont annyi a választék mind méretben,mint márkára,hogy abszolút nem tudom milyent kéne venni,ami jó is,és viszonylag hosszú távon használható.Tervbe van véve a kistesó...
Igazándiból a 0-25kg-al szemezek.Vagy ez mikor már 2-3éves nem ülne bele?
vagy itt a 2.
vagy itt a 3.
szerintetek?tapasztalatok?
0 kgost semmikpp ne vegyél. én 9-18 vagy 9-36 kgost vennék.
Árban meg amit megengedhettek ...
Mi a spárban vettünk 9-18ast 22.0000 fért, tökéletes:-)
Én a kicsimnek 9-36kg-ost vettem amikor kinőtte a hordozót.
Ami elvileg 13kg-ig jó,de 10kg-an már nagyon kényelmetlen volt.A nagyobbiknak 25-kg-ig vettünk,hát télen nem valami kényelmes amikor fel van öltöztetve jobban a gyerek.
olyat vegyél, ami megbízható, minimum tesztelték, és "jók" az eredmények. amit belinkeltél, azok nem ilyenek.
nekünk is 9-36 kilós van. nézz szét szerintem alaposabban.
adac.de, oamtc.at, totalcar.hu....
persze én is olyant néztem mind a 9-25 mind a 9-36 kilós csoportban ami szűkítővel ellátott.de ahogy itt nézegettem,a 25kilóig elég,hiszen utána már csak magasítóként használható a másik is.
köszönöm a válaszokat.
na majd ezt is jól pontozd le te szerencsétlen!:)
kérdezőnek:
9-36osat vegyél, mert a magasítót be fogják valszín tiltani, mivel az ülés lényege, h elnyelje az ütközéskor keletkező energiát. ezt a magasító nem tudja,szóval hamarosan nem lesznek forgalomban. a normális 9-36os ülések pedig háttámlásak maradnak. nekünk ez van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!