Mitől lehet 2 hetes babámnak barnás híg kakija?
Eddig zöld volt a széklete, beszéltem védőnővel, gyerekorvossal, háziorvossal, van aki szerint keveset eszik és adjak tápszert, más szerint adjak még neki pár napot, mielőtt tápszert adnék. kb 5-6 nap késésben van a rendszeres szopizással, és ennek megfelelően 50-70-et eszik, 6x-7x naponta. ma már keltettem 3 óránként, hogy egyen, mert ugye mára kellett volna elérnie a születési súlyát(3900), de még messze nem tartunk ott (3700 volt ma). Erre ma a kakija híg barnásba váltott, és esténként hasmenésszerűen jön.Ötlete, tapasztalata valakinek?
Köszi előre is.
Az anyatejes babáknak hig aranybarna a kakija.
Ha 50-70t eszik akkor nem kell elvileg tápszer.
napra pontosan nem lehet méregetni,és ez csak elméleti adat hogy mikorra kell elérni a születési sulyt.
Ne méregesd naponta mert beleőrülsz!
(volt hogy evés elött nekünk többet mutatott a mérleg mint utána-na ekkor tettem el a szekrénybe)
A zöldes kaki tápszeres babáknál van,esetleg ezt kapott a kórházban és eleinte azért lehetett zöldes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!