Milyen fémből lehet a babáknak a fülbevaló? Csak arany/orvosi fém, vagy esetleg az ezüst is jó?
Itt egy kicsit tárgyalja az anyagokat, emiatt küldöm.
Amúgy :)
orvosi fémmel érdemes kezdeni, mert arra a legkevesebben allergiásak, utána az arany, és csak utána az ezüst...
Sajnos konkrétabbat nem tudok!
én nem mernék neki ezüstöt berakatni, de személyes okból, én fémérzékeny vagyok, tini koromban jött ki a sok ezüst meg bizsu hordása miatt
minél kisebb egy fém nikkel tartalma annál kevésbé allergén
Egyébként orvosi fémből is lehet kapni nagyon szép fülbevalókat amik babáknak,gyerekeknek való.Sok olyan mintha aranyból volna.
Sajnos én is fém allergiás vagyok,így a lányomnak(17hónapos)még orvosi fémből készült fülbevalót tettem a fülébe másodjára is(az első az volt amivel kilőtték a fülét).
Később majd szeretném aranyra cserélni,de még várok vele,mert nekem is volt olyan időszak amikor még az aranyat sem viselte el fülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!