Szerintetek kibírná fél évig a fülében az orvosi gyógy fülbevaló?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szerettünk volna neki venni aranyat, most fizukor kifúratjuk, és ott tesznek be neki gyógyfülbit, májusban lesz a születés napja. Most vennénk neki játékokat 1 éves korára meg a fülbevalókat.2012. dec. 2. 13:19
1/16 anonim válasza:
Persze,hogy kibírja.A kozmetikus aki lőtte a lányom fülét mondta,hogy 2 évesen csinálta meg neki,6 évesen kapott rendes fülbevalót.
2/16 anonim válasza:
*a kozmetikus lánya kapott 6 évesen rendes fülbevalót
3/16 anonim válasza:
Majd akkor fúrasd ki neki, ha meglesz az arany!
Nagyon kellemetlen az a fülbevaló amit ott beraknak, szúr hátul, és elhagyni is könnyű.
4/16 anonim válasza:
Augusztusban lövettük ki a lányom fülét, áprilisban kapott a szülinapjára aranyat. Addig az orvosi volt bent neki. Nem bökte a vége, nem hagytuk el. Szép köveset választottunk, nem is látszott rajta, hogy az lett belőve.
5/16 anonim válasza:
Orvosi fém a legjobb. És nem olyan drága.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam h lehet választani, viszont olyat hallottam már h lehet venni a gyógy fülbire ilyen szilikon sapkát ami védi és ezáltal nem szúrja a füle mögött. Tehát akkor kibírja szerintetek ?
2012. dec. 2. 13:47
7/16 anonim válasza:
Nekünk már 7 hete a gyógy füli van a fülében,nagyon dilemmázok,hogy kicseréljük e ,mert nagyon szép,kis pötty és nem lógós nem tud belekapni. Csak az a baj,hogy amivel átlőtték eléggé vastag. :(
8/16 anonim válasza:
Ja,azt elgelejtettem írni,hogy szilikon végű van neki és egyáltalán nem nyomja,ha nem lenne vastag,szerintem nem cserélném ki.
9/16 A kérdező kommentje:
Lányom most 6 hónapos és azt szerettünk volna neki venni karácsonyra, de nem biztos h össze fog jönni ezért májusra gondoltunk h akkor már 1 éves csak össze jön valahogy, de az még fél év addig.
Nem fájt a kicsinek? Most szokta piszkálni? Mert akkor ha őt nem zavarja lehet h csak neked tűnik nagynak, mert ő még kicsi :)
2012. dec. 2. 14:11
10/16 anonim válasza:
Fájt neki sajnos. :( Szokta piszkálni a fülét,szerintem jön a foga és azért. Nekünk már van másik arany fülink(kaptuk) ,de nem merem kicserélni neki,mert az lógós fajta és félek,hogy belekap.Szóval lehet nekünk is venni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!