5 hónapos kisfiam ma kihányta az ebédjét és az uzsonnáját, hasmenése lett, estére 37.5 fok hőemelkedése lett (már levontam, popsiban mérve 38 volt). Aggódjak?
Én is mindenképpen ébreszteném.A lányom nemrég volt hasonlóban,és az ügyeleten azt tanácsolták,hogy előbb kortyonként itatgassuk, és én 10-20 percenként csináltam reggelig nehogy kiszáradjon.Nálunk vírus okozta, és kaptunk gyógyszereket rá.(már nem tudom mit bocsi,az egyik valami olyasmi volt mint az infúzió csak cumisüvegből kellett itatni,banános volt)
Ha továbbra is hány vidd be ügyeletre.
Most látom,hogy evett:)
Ha nem lesz gond akkor talán nincs baj,Nekem akkor ugyan nem engedték etetni..azt mondták attól csak jobban fog hányni,ha hányás után teleeszi magát.Remélem nálad nem ez lesz.Második voltam.
Mi most jutottunk túl ezen. Adj neki smectat és normaflort. BÁr nem tudom mennyi idős koról adhatóak (mi egy évesek vagyunk)
Ja és az autó légkondijától kaptuk be. :(
Persze nyilván a dokit kérdezd. A Heim Pált hívhatod éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!