Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti hány nap után...

Anyukák ti hány nap után teszitek a gyerkőc ruháját szennyesbe?

Figyelt kérdés

Én eddig mindent egy használat után tettem a szennyesbe. Most tértünk át rugiról rendes 2 részes pizsire. Eddig a rugi is ment a szennyesbe, minden reggel, de most a pizsit 3-4 napig is használja a lányom. Meg azt is tök feleslegesnek gondolom hogy az itthoni maci nacit naponta váltogatni, így azt is 2-3 napig ráadom, meg esetleg még a pulcsi amit több napig használ,a többi rögtön megy a szennyesbe ahogy vesszük le. Majdnem 8 hónapos a lányom.

Nálatok ez hogy megy? Mennyi idős a gyerkőc?

2013. jan. 11. 15:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kislányom 5 hónapos és nálunk úgy van, hogy reggel- este új ruhát adok rá, de a harisnyát, nadrágot 2-3 használat után mosom ki, a zoknit, rugit, bodít csak egyszer veszi fel, utána rögtön megy a szennyesbe.
2013. jan. 11. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Kétnaponta cserélünk ruhát, de ha valami történik akkor 1 nap vagy azonnali váltás.
2013. jan. 11. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

Amikor néhány hónapos volt, és össze sem tudta koszítani, akkor a body-t kétnaponta, a rugit hetente cseréltem. Most, hogy már mászkál a lakásban, leeszi a ruháját, feltörli a padlót, kétnaponta. Persze, ha balesetek történnek, akkor azonnal. A kisgyerek nem izzad, tehát ha tiszta maradt a ruha, olyan felesleges kimosni, csak előbb elveszti a színét, formáját.

Az én kisfiam kinőtt ruhái olyan szépek, újszerűek, látszik, hogy nem lettek agyonmosva, jó szívvel adom majd oda valakinek. Viszont amit én kaptam másoktól használt ruhákat, egyszer sem adtam fel a gyerekemre, olyan szörnyű állapotban voltak. Én nem tudom, hogyan lehet fakóra mosni a ruhákat!!!

2013. jan. 12. 01:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó:nem izzad a baba?Dehogynem.Az én legkisebbem 3 hónapos,és bizony a kis lába olyan kis büdi,izzadós.A bodyt 2 naponta?Neked nem esik jól naponta tiszta alsóneműt felvenni?És számomra az is hihetetlen,hogy 1 hétig adtad rá a rugdalózót.És most is-hogy csúszik-mászik-csak 2 naponta cseréled a ruháját.Nekem 2 fiam van és egy 3 hónapos kislányom(ergo bőven van mit csinálnom)de mégis naponta cserélem a ruhájukat.De ahány ház annyi szokás...
2013. jan. 12. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy az én gyerekeim ruhája is tökéletes állapotban van(se kinyúlva,se fakulva nincs).
2013. jan. 12. 10:19
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem én pontoztam le, én csak zöld pacsit adok, ha adok :)

2013. jan. 12. 11:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Body, harisnya, zokni minden nap tiszta

Amíg mászott a földön,addig nadrágot is minden nap cseréltem (hiába van takarítva, akkor is, mi azon járunk), felsőt általában 2 naponta. Most h már jár, nadrág, pulcsi 2-3 naponta, és így is tisztán megy a mosásba. Többi továbbra is naponta. udvaron most overállban van, de ha már jó idő lesz akkor naponta lesz szerintem tiszta ruha. Szóval ez dolog kor és mozgás kérdése.

14 hós a gyerkőc

2013. jan. 12. 22:10
 18/18 shona ***** válasza:
tisztara ugy,mint a 7es csak meg egy gyerekkel egy meg a hasambannal.kulonbseg,hogy o nem vesz fel pizsit amiert mar nagyon ideges vagyok tehat bugyit este le,este megint tiszta majd reggel megint tiszta,es sajnos elrontottam zokniban alszik,szoval haloinget is minden furdesnel tiszta,de most biztos hulyenek neztek de angliaban vagyok es itt igy tanacsos nem minden nap csak minden masnap furdetem a viz minosege olyan rossz...a trikok,bugyik,zoknikat sot meg a polokat is minden nap tiszta ja meg a harisnya....suli nadrag,szoknya pulcsi,cardi,meg raadom akar 3napig is bar ferjem mindig rohog alaposan szagolgatni szoktam..
2013. jan. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!