Anyukák ti hány nap után teszitek a gyerkőc ruháját szennyesbe?
Én eddig mindent egy használat után tettem a szennyesbe. Most tértünk át rugiról rendes 2 részes pizsire. Eddig a rugi is ment a szennyesbe, minden reggel, de most a pizsit 3-4 napig is használja a lányom. Meg azt is tök feleslegesnek gondolom hogy az itthoni maci nacit naponta váltogatni, így azt is 2-3 napig ráadom, meg esetleg még a pulcsi amit több napig használ,a többi rögtön megy a szennyesbe ahogy vesszük le. Majdnem 8 hónapos a lányom.
Nálatok ez hogy megy? Mennyi idős a gyerkőc?
Amikor néhány hónapos volt, és össze sem tudta koszítani, akkor a body-t kétnaponta, a rugit hetente cseréltem. Most, hogy már mászkál a lakásban, leeszi a ruháját, feltörli a padlót, kétnaponta. Persze, ha balesetek történnek, akkor azonnal. A kisgyerek nem izzad, tehát ha tiszta maradt a ruha, olyan felesleges kimosni, csak előbb elveszti a színét, formáját.
Az én kisfiam kinőtt ruhái olyan szépek, újszerűek, látszik, hogy nem lettek agyonmosva, jó szívvel adom majd oda valakinek. Viszont amit én kaptam másoktól használt ruhákat, egyszer sem adtam fel a gyerekemre, olyan szörnyű állapotban voltak. Én nem tudom, hogyan lehet fakóra mosni a ruhákat!!!
Köszi a válaszokat!
Nem én pontoztam le, én csak zöld pacsit adok, ha adok :)
Body, harisnya, zokni minden nap tiszta
Amíg mászott a földön,addig nadrágot is minden nap cseréltem (hiába van takarítva, akkor is, mi azon járunk), felsőt általában 2 naponta. Most h már jár, nadrág, pulcsi 2-3 naponta, és így is tisztán megy a mosásba. Többi továbbra is naponta. udvaron most overállban van, de ha már jó idő lesz akkor naponta lesz szerintem tiszta ruha. Szóval ez dolog kor és mozgás kérdése.
14 hós a gyerkőc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!