Ti hagyjátok a védőnőnek hogy felébressze és kibontsa a babát?
Hozzánk csak akkor jön mai napig, ha ébren van. Az elején pedig ha szoptattam, akkor azt is megvárta vagy addig átment egy másik gyermekhez. A házunkban sok újszülött, nagyobb gyermek van (10em.).
Most már 1,5 éves a lányom, így mi megyünk hozzá a rendelőbe.
Akkor jön ki, ha nekem kell valami olyan problémára aválasz, amihez otthoni körülmények közt tudja megfigyelni a gyermeket.
Nem hagynám de vmikor meg kell hogy nézze. Ez a dolga. Nem véletlen hogy ki kell bontsa a picit. Főleg első babánál lehet van olyasmi amit anyuka nem tekint gondnak közben meg mondjuk az. Nekem az 1 hetes fiamra mondta a védőnő hogy bizony még nagyon sárga. Visszavittük orvoshoz szerencsére már a határ alatt volt a bilirubinja de lehetett volna baja is.
Vagy barátnőmnél a baba köldöke volt csúnya így jóhogy meg kellett nézze és lekezelni otthon.
Azért egy 2 hetesnél nehéz olyan időpontot találni (hacsak nem extra sírós baba) hogy ne aludjon..
Engem az sokkal inkább dühített amikor a következő lakhelyünkön a második babánál már rendszeresen 12kor jött (ez már egy másik vnő)és egy órát ott volt a fiam meg már szedte szét a tájat mert akkortájt már aludni szokott, tök nyűgös volt stb. Ezt nem is értettem igazán mert szerintem a babák 90% a 13 óra felé már erősen az alvászat felé tendál. ( 6-8-10 hós gyerekről beszélünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!