Ti is hallottátok, hogy idén nagy influenza járványra lehet számítani? 9 hónap körüli babátokat beoltatjátok?
Szia
Minden éveben eljátszák ezt, hogy hatalmas influenza járvány közeledik és, hogy ilyen már régen nem volt...stb. Én már ezekre nem is figyelek! :)
Nekem két gyermekem van. Az egyik 4 éves (18 hónapos kora óta jár közösségbe) és egy 4 hónapos (csak szopik). Egyiküket sem oltatom be és mi sem oltatjuk be magunkat. A nagyfiam nem volt influenzás sosem, pedig minden influenza szezont végig közösségben töltött. (bölcsi, majd ovi)
Amikor 8-10 hónapos volt, akkor még javában szopott, így védett volt valamennyire és jobban odafigyeltünk alapvető dolgokra. PL: nem vittük bevásárló központokba, vagy olyan emberek nem jöttek hozzánk és mi sem mentünk olyanokhoz, akik éppen betegek voltak, igyekeztünk nem vinni tömegközlekedési eszközökön, mindig alaposan kezet mostunk, amikor hazajöttünk valahonnan..stb.
Szerintem, ha odafigyeltek fokozottabban az alapvető higiéniás előírásokra, akkor kiküszöbölhető az influenza. És adhatsz neki megelőzésképpen C vitamint is. (én is adom a nagynak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!