Elektromos babahinta újszülött kortól? Létezik olyan, amit nem csillagászati áron lehet megvenni?
Elmondom Én hogy jártam.
Sajnáltam még használtan is a Fisher Price hintára a pénzt. Vettem egy Graco hintát 10e ft-ért. Ez a hinta előre-hátra hintázik mint egy rendes hinta.
A FP. hintát lehet állítani hogy merre hintáztasson.
Az enyém 11kilóig jó, de 1-es fokozatban az akkor 5kilós gyerekem alatt már nem annyira akart menni, a 2-es fokozat sok volt. Ja, és iszonyatosan kattog a motorja.
Meguntam, és mivel imádja ha megy a feneke alatt valami, így vettem használtan egy FP esőerdő hintát. Világi! Elbírja a gyerekem aki már 6700gramm , nem nyeklik, nem kattog, tökéletesen elégedett vagyok vele.
Én elöszőr egy használtat vettem , de nagyon megbántam . Sok baj volt vele!
Minekünk is a Fisher Price vált be . Már a 2 . Babánál használjuk . Mi már 2.5 éve vettük 50 ezért azért most már lement az ára egy picit szerintem megéri , mert ebbe mindig elvan. Most 30 ezerbe kerül de ha megint kelene ilyet vennék .
.
Én ezt néztem:
Viszont tényleg jó a FP is, amit írtatok.
Nézelődök, hátha találok megfelelő áron használtan.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!